Aura Soma®

Coaching en Aura Soma

Welke Kleur ben Jij?

Aura-Soma® is een Colour-Care-System, een holistische methode om lichaam, ziel en geest weer in balans te brengen.
Het woord "Aura" staat voor de kleuren van het elektromagnetisch veld die het lichaam omringen en het woord "Soma" is het Griekse woord voor lichaam.
Kleuren zijn van groot belang in ons leven, werken met kleuren heeft dan ook een zeer groot effect op onze geest, psyche en lichaam..

Het is belangrijk om weten dat Aura-Soma een 'non-intrusive, self-selective soul system' is.Hoe komt dit juist?
Elke kleur heeft haar eigen resonantie (trilling) en energie, deze trillingsenergie heeft invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen.
Zo brengt ze je op een zachte manier in contact met jezelf, waardoor levensvragen kunnen worden beantwoord.

Aura-Soma verkrijgt haar kleuren op basis van bloemen, planten, mineralen, kruiden, edelstenen, etherische oliën, kristallen, ...
Door hun gemeenschappelijke kleuren te combineren tot een synergie, zal deze synergie krachtiger zijn dan van de individuele werking.
Dus alle kleurrijke producten van Aura-Soma helpen ons op een zachte & liefdevolle manier op ons pad naar persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording.
Door het gebruik van Aura-Soma zal je eigen zelfgenezende kracht worden geactiveerd en waardoor je meer innerlijke balans zal ervaren.

Heb je een dipje, zit je met angsten, ben je de weg kwijt, ruzie, vermoeidheid, onzekerheid,... je hoeft zelfs geen grote babbelaar te zijn, deze flesjes vertellen mij waar en hoe we ermee kunnen werken. Nadien werk je thuis verder met jouw flesje door het te gebruiken zoals een lichaamsolie, de olie en het water met 49 kruiden en mineralen werken verder op het celgeheugen.

Waar komt het vandaan?

Aura-Soma is ontwikkeld door de Engelse Vicky Wall. In 1983 ontstond Aura-Soma, dat Vicky creëerde door haar innerlijk gevoel en visie.
Vicky Wall, 'herontdekte' de kracht van kleuren en dankzij haar werd het mogelijk om de waardevolle kracht van Aura-Soma te kunnen ervaren.
Ze was apothekeres en geneeskundig therapeute.

Deze Spiegeltjes van de Ziel helpen om ons Licht terug te doen stralen.

€60 / consult 1h  

€39.80 equilibrium flesje